Elementmontør

APC Byg er din elementmontør i DK

Som din elementmontør i Danmark, har vi utrolig høj fokus på elementmontage, der er i høj kvalitet. Som virksomhed har vi altid haft vores fokus på elementmontage men i et bredt omfang. Vi klarer alt fra de besværlige og store byggerier der ligger i million og milliardklassen for virksomheder. Til de mellemstore og små dagligdags projekter for de private husholdninger.

 

Lad os være din elementmontør til dit projekt

Som vores referencer viser, så er vi tydeligt specialister inden for elementmontage. Vi har fokus på kvalitet, og på vores kunders tilfredshed. Alle vores opgaver, fra store til små bliver nøje gennemgået med vores kunder, samt bliver tilgodeset med den samme professionalisme.

Vi er en virksomhed der altid stræber efter at nå toppen, og at være de førende og de bedste indenfor denne branche. Ud over dette, så går vi som sagt utroligt højt op i sikring af kvaliteten af vores arbejde, samt bruge systemer til at at lave kvalitetssikring. På den måde sørger vi nemlig altid for at alle vores opgaver bliver løst på den bedst mulige måde.

Elementmontør Danmark | APC Byg
montagearbejde | montage af elementer

Montering af elementer kan betyde mange ting

Selvom vi holder til i Haderslev, så levere vi vores ydelser til hele Danmark. Som din elementmontør igennem dit projekt, har vi ansvaret for selve montagen samt at sammenstøbe de betonelementer der skal bruges. Nogle gange skal der støbes små betonelementer og andre gange skal der store betonelementer til opgaven, det er derfor vigtigt at vi er med inde over hele projektet så vi kan sørge for at de rigtige elementer kommer til. 

Vi videregiver gerne rådgivning og vejledning til den ansvarlige for projektet, og vejer gerne de fordele og ulemper der kan være ved visse beslutninger. Så hvis du har lyst til at gøre brug af vores services, så anbefaler vi at du tager kontakt i dag. 

Ring til os på: 31 13 01 38 eller send os en mail på ac@apcbyg.dk

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?